S. Tsitsipas pranoko D. Goffiną ir pateko į finalą Portugalijoje

Portugalijoje vykstančiame ATP250 grunto turnyre paaiškėjo pirmasis finalistas, kuriuo tapo jaunasis Graikijos tenisininkas. Stefanos Tsitsipas (ATP 10) po trijų setų kovos palaužė belgą Davidą Goffiną (ATP 25) ir užsitikrino vietą finale.

Nors pirmą setą laimėjo daugiau patirties turintis žaidėjas, tačiau graikui, tai nesutrukdė pasiekti pergalę per likusius setus. Galutinis rezultatas 3:6, 6:4, 6:4, o visas susitikimas truko 2 valandas ir 19 minučių.

Pirmame sete abu varžovai darė spaudimą vienas kitam, tačiau tik 25-ąjai reitingo raketei pavyko spaudimą paversti persvara, kurią jis išnaudojo ir laimėjo setą. Jau antrame sete prasidėjo visiškai kitokia kova, kurioje žaidėjai ne kartą keitėsi padavimo serijomis, o graikui pavyko atlaikyti spaudimą ir atsilaikyti paduodant ant seto.

Lemiama mačo dalis galėjo pakrypti į bet kurią pusę, tačiau 10-oji raketė pasirodė sėkmingiau ir su pranašumu laimėjo setą bei mačą.

Už patekimą į finalą jis gaus 48,870 € ir 150 reitingo taškų.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts