Skambus Ibrahimovičiaus sugrįžimas Italijoje

Ibrahimovičiaus vedama ,,AC Milan" pergalė

Pirmadienio vakarą Italijoje buvo sužaistos ,,Serie A“ 18-o turo rungtynės tarp vietos ,,Cagliari“ ir ,,AC Milan“ klubų. Susitikime spindėjo po traumos į aikštę grįžęs Z.Ibrahimovičius, kuris pelnė abu mačo įvarčius, o Milano futbolininkai nugalėjo rezultatu 0-2.

Svečiai pasileido į priekį jau nuo rungtynių pradžios, o pirmasis įvartis krito 7-ą rungtynių minutę. Po šiurkštaus varžovo stabdymo baudos aikštelėje teisėjas paskyrė baudinį į šeimininkų vartus, kurį sėkmingai realizavo Z.Ibrahimovičius.

Antrasis rungtynių įvartis krito 52-ą minutę, kai po fantastiško smūgio iš už baudos aikštelės ribų ir vėl pasižymėjo Ibrahimovičius, galingu smūgiu nukreipęs kamuolį į apatinį vartų kampą. Milano ekipai tai buvo antra iš eilės pergalės šalies pirmenybėse, o su 43 taškais komanda pirmauja turnyro lentelėje.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts
Skaityti daugiau

K. Mbappe nežais Čempionų lygos ketvirtfinalį

Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipos lyderis K. Mbappe praleis Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes. Vienas iš komandos lyderių čiurnos traumą patyrė Prancūzijos taurės finalo rungtynėse prieš „Saint-Etienne“ klubą. Anot klubo,…