Europos čempionate: nesėkmių kupina diena lietuviams

Budapešte ir toliau tęsiasi Europos plaukimo čempionatas. Šiandien savo jėgas išbandė ir du Lietuvos atstovai – Giedrius Titenis ir Andrius Šidlauskas, kuriems deja, bet nepavyko prasibrauti į čempionato finalą.

Abu lietuviai varžėsi 200 m. krūtine rungtyje. Pirmajame pusfinalio plaukime pasirodęs Andrius Šidlauskas 200 metrų distanciją įveikė per 2:10,08 ir užėmė šeštąją vietą. Lietuvis nuo trečiojoje pozicijoje esančio Jameso Wilby atsiliko vos 0,18 sekundės ir tai užkirto jam kelią patekti į finalą.

Ryte panevėžietis tą pačią distanciją įveikė per 2:09,74 ir bendroje įskaitoje užėmė 6-ąją poziciją bei įvykdė olimpinį normatyvą. Andrius Šidlauskas bendroje įskaitoje užėmė 10 vietą.

Antrajame pusfinalyje startavęs Giedrius Titenis distanciją įveikė per 2:10,91 ir savo plaukime užėmė penktąją poziciją. Lietuvis bendroje įskaitoje užėmė 12-ąją vietą.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts