Prancūzija jau paskelbė sudėtį Tokijo olimpiadai

Prancūzija galanda ginklus olimpinėms kovoms

Bilietą į Tokijo olimpines žaidynes savo kišenėje jau turinti Prancūzijos rinktinė paskelbė, kurie dvylika žaidėjų atstovaus šaliai prestižiniame sporto renginyje.

Toks ankstyvas dvyliktuko paskelbimas yra mažų mažiausiai netikėtas, kadangi žaidynės startuos tik liepos 25-ąją, o atrankinėse kovose, kaip antai Lietuvos rinktinei, Vincento Colleto auklėtiniams grumtis neteks. Tad kodėl ir kur taip skuba Prancūzija?

Kaip ten bebūtų, šiokį tokį planą B prancūzai turi, kadangi paskelbtas ir 4 atsarginių sąrašas tuo atveju, jei kažkas iš pagrindinių krepšininkų gautų traumą, dėl kitų priežasčių atsisakytų padėti rinktinei, arba susirgtų koranavirusu ar kita liga.

Pastebėtina, kad dvyliktuke vietos neatsirado žalgiriečiui Joffrey Lauvergne'ui.

Primename, kad praėjusiame pasaulio čempionate būtent Prancūzija užkirto Lietuvai kelią į ketvirtfinalį.

Įžaidėjai: Thomasas Huertelis (Vilerbano ASVEL), Andrew Albicy (Las Palmo „Gran Canaria“), Frankas Ntikilina (Niujorko „Knicks”);

Atakuojantys gynėjai: Evanas Fournier (Bostono „Celtics“), Nando de Colo (Stambulo „Fenerbahce“);

Lengvojo krašto puolėjai: Nicolas Batumas (Los Andželo „Clippers“), Timothe Luwawu-Cabarrotas (Naujojo Džersio „Nets“);

Sunkiojo krašto puolėjai: Amathas M‘Baye( Izmyro „Pinar Karsiyaka“) , Guerschonas Yabusele (Vilerbano ASVEL);

Vidurio puolėjai: Rudy Gobertas (Jutos „Jazz“), Moustapha Fallas (Vilerbano ASVEL), Vincentas Poirier (Madrido „Real“).

Atsargoje: Isaia Cordinier (Nantero „Nanterre 92“), Williamas Howardas (Vilerbano ASVEL), Mathiasas Lessortas (Monako „Monaco“), Axelis Toupane‘as (Milvokio „Bucks“).

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts