Velsui nusileidę turkai patyrė antrąjį pralaimėjimą iš eilės

Trečiadienio vakarą sužaistos dar vienerios Europos futbolo čempionato A grupės rungtynės. Antrąjį pralaimėjimą iš tiek pat galimų patyrė Turkijos futbolininkai ir 0:2 nusileido Velso nacionalinei rinktinei, kuriai tai buvo pirmoji pergalė čempionate.

Velso futbolininkai į priekį išsiveržti galėjo jau šeštąją rungtynių minutę, tačiau Aarono Ramsey smūgiuotą kamuolį atrėmė Turkijos rinktinės vartininkas Uguecanas Čakiras. Iš karto po trijų minučių puikią progą pasižymėti turėjo iš aikštės šeimininkai turkai, tačiau kamuolys vartų taip ir nepasiekė.

42-ąją minutę Garethas Bale’as atradęs į baudos aikštelė įkertantį Aarona Ramsey atliko puikų perdavimą, o pastarasis šį kartą nuginkluodamas vartininką išvedė Velso rinktinė į priekį 1:0. 61-ąją minutę puikią progą rezultatą padvigubinti turėjo Garethas Bale’as, tačiau jis nesugebėjo realizuoti 11 metrų baudinio.

Galutinį tašką rungtynėse penktąją pridėto laiko minutę padėjo Connoras Robertsas, kuris sulaukęs Garetho Bale’o perdavimo nukreipė kamuolį dar kartą į vartų tinklą.

Tai buvo jau antroji Turkijos nesėkmė Europos čempionate. Praėjusią savaitę turkai 0:3 nusileido Italijos futbolininkams. Tuo tarpu Velsas lygiosiomis 1:1 sužaidė su Šveicarijos vienuolike.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts