LKL metų treneris kitą sezoną darbuosis Pasvalyje

Šernius dirbs Pasvalyje

Dar vakar skelbta apie buvusio Pasvalio Pieno žvaigždžių“ stratego Gedimino Petrausko perėjimą dirbti į Kėdainių „Nevėžio“ stovyklą, o dabar šio stratego vietą užims praėjusiais metais Prienų „Cbet“ žaidimui vadovavęs Mantas Šernius.

37 metų specialistas praėjusiame sezone buvo išrinktas geriausiu lygos treneriu. Jo vadovaujama ir finansinių sunkumų krečiama Prienų ekipa, kuriai dar prieš sezoną pranašautas beviltiškos autsaiderės likimas, netikėtai reguliąrųjį sezoną baigė penktoje vietoje, o LKL atkrintamųjų varžybų ketvirtfinalyje 0:2 nusileido laipteliu aukščiau buvusiai Utenos „Juventus“ ekipai.

Mantas jau yra dirbęs Pasvalyje, pažįsta aplinką ir tikimės, jog tiek treneris padės tobulėti klubui, tiek klubas treneriui. Kiekvienais metais keliame aukštus tikslus ir tikimės, jog artėjantis sezonas bus geresnis. Dabar kartu su treneriu pradėsime komandos komplektaciją.“ – teigė Pasvalio klubo vadovas Arūnas Burkevičius.

Pačiam M. Šerniui Pasvalys nebus nauja karjeros stotelė. Pieno žvaigždžių“ vyriausiuoju treneriu jis dirbo 2014-2016 metais, o 2013-2014 metų sezone užėmė trenerio asistento rolę. Taipogi šis specialistas praeityje treniravo Lietuvos moterų krepšinio rinktinę, yra dirbęs Kinijos moterų krepšinio lygoje (WCBA).

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts