Darius Maskoliūnas traukiasi iš vyriausiojo trenerio posto

Sekmadienį Lietuvos krepšinio rinktinė baigė kovas dėl kelialapio į Tokijo olimpines žaidynes. Po pralaimėtų rungtynių prieš Slovėnijos krepšininkus iš vyriausiojo trenerio pareigų pasitraukė Darius Maskoliūnas.

„Aš tikrai savo darbą baigiau rinktinėje kaip treneris. Gaila, kad tokiu akcentu.“, – po rungtynių kalbėjo nusivylimo neslėpęs Darius Makoliūnas.

Kaune vykusiame atrankos turnyre Dariaus Maskoliūno auklėtiniai 85:96 ( 24:28, 28:24, 17:28, 16:16) nusileido Slovėnijos rinktinei ir pirmą kartą nepriklausomos Lietuvos istorijoje nepateko į olimpines žaidynes. Tuo tarpu Slovėnija į olimpines žaidynes pateko pirmą kartą šalies istorijoje.

Dariaus Maskoliūno karjera prie Lietuvos rinktinės vairo prasidėjo nuo 2019 metų pabaigos ir tęsėsi vos pusantrų metų. Per šį laikotarpį jo vadovaujama rinktinė iškovojo kelialapius į 2022 metų Europos čempionatą.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts