Sausą kailį išnešusi „Sūduva“ – kitame UEFA Konferencijų lygos atrankos etape

UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos pirmajame etape sėkmingai pasirodė Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai, kurie atsakomosiose rungtynėse sužaidė lygiosiomis 0:0 su „Valmiera“ vienuolike ir žengė į antrąjį etapą. Bendras tarpusavio rezultatas 2:1.

Pirmojoje rungtynių pusėje užtikrinčiau atrodė šeimininkai „Valmiera“ futbolininkai. Šeimininkai tobulą progą išsiveržti į priekį turėjo 20-ąją minutę po Ibrahimo Sow smūgio, tačiau ten užtikrintai vartuose sužaidė „Sūduvos“ vartininkas Serafimas Giannikoglou.

Po ilgosios pertraukos agresyvesnį futbolą ėmė demonstruoti ir „Sūduvos“ futbolininkai, tačiau jau 50-ąją minutę Latvijos komanda turėjo dar vieną progą išsiveržti į priekį, tačiau Raimondui Krolliui nepavyko tiksliai nukreipti kamuolio į lietuvių vartus.

Antrajame atrankos etape Marijampolės „Sūduva“ susitiks su „Rakow“ futbolininkais. Pirmosios tarpusavio rungtynės numatomos liepos 22 dieną.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts