Buvęs žalgirietis pakviestas pakeisti traumuoto „Bayern” lyderio

K.C. Riversas ir Šaras

Miuncheno „Bayern” krepšinio klubas skelbia, jog surado pakaitalą iš rikiuotės iškritusiam savo ekipos vedliui Darrunui Hilliardui. Juo tapo 2019-2020 metų sezone Kauno „Žalgirio” žaliai baltus marškinėlius vilkėjęs amerikietis Kelvinas Creswellas Riversas.

Nors šis 34 metų amžiaus lengvojo krašto ir atakuojančiojo gynėjo pozicijose galintis rungtyniauti ir šaltais nervais garsėjantis amerikiečių snaiperis po koronaviruso nutraukto sezono Kaune vėliau prisidėjo prie ambicingos Sankt Peterburgo „Zenit” komandos ir su ja pasiekė praėjusio sezono Eurolygos ketvirtfinalį.

Rusijos klube praėjusiame sezone jis buvo pakaitinis krepšininkas, dažniausiai kildavęs nuo suolo ir per rungtynes rinkdavęs 6,1 pelnyto taško vidurkį. Vis dėlto, Sankt Peterburgas nepanoro pratęsti sutarties su taiklia ranka ir gera gynyba garsėjančiu 196cm ūgio juodaodžiu.

K.C. Riversui šis sezonas su Bavarijos sostinės komanda bus jau aštuntas Eurolygoje. Čia jis jau yra rungtyniavęs 2015-2015 metų sezone.

Be jau minėtų ekipų anksčiau K.C. Riversas yra dar gynęs Krasnodaro „Lokomotiv”, jau bankrutavusio Maskvos srities „Khimki”, Madrido „Real”, Atėnų „Panathinaikos” garbę stipriausiame Senojo žemyno klubinio krepšinio turnyre.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts