Galingai finišavęs „Lietkabelis“ neišsigelbėjo Andoroje

Panevėžio „Lietkabelis“ (3-4) iš Andoros sugrįš patyręs dar vieną nesėkmę Europos taurėje. Nenado Čanako auklėtiniai išvykos rungtynėse 76:81 (19:25, 21:28, 17:19, 19:9) nusileido vieniems iš A grupės favoritų Andoros „MoraBanc“ (5-2) ir patyrė jau ketvirtąją nesėkmę turnyre.

„Lietkabelis“ rungtynėse pirmavo tik iki pirmojo kėlinio vidurio, po to rungtynių kontrolę perėmė arenos šeimininkai. „MoraBanc“ ekipos krepšininkai rungtynėse po truputį didino savo pranašumą, o ketvirtajame kėlinyje komandų skirtumas išaugo net iki 17 taškų. Lemiamame ketvirtyje „Lietkabelis“ surengė galingą spurtą ir atsilikimas ištirpo iki vos 3 taškų, tačiau Millerio-McIntyre'o baudų metimai paskandino panevėžiečių šansus kovoti dėl pergalės.

Panevėžiečių gretose geriausiai pasirodė lemiamu metu komandą traukęs Gediminas Orelikas, kuris per 30 žaidimo minučių pelnė 23 taškus (3/6 dvit., 5/7 trit., 2/2 baud.), atkovojo 7 atšokusius kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Sekančiose rungtynėse „Lietkabelis“ stos į kovą prieš Ankaros „Turk Telekom“ ekipą.

„MoraBanc“: Drew Crawfordas 14, Clevinas Hannah 12, Codi Milleris-McIntyre'as 11.

„Lietkabelis“: Gediminas Orelikas 23, Panagiotis Kalaitzakis 13, Džordže Gagičius 11.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts