Šaro konkurentų mažėja: į „Raptors“ trenerio postą pretendavęs J. Stackhouse’as pasirinko darbą kitame klube

Į „Raptors“ trenerio postą pretenduojančio Šarūno Jasikevičiaus konkurentų skaičius sumažėjo: vienas iš pretendentų neseniai sutiko dirbti kitoje NBA ekipoje.

Praėjusį sezoną NBA G lygoje dirbęs Jerry Stackhouse‘as iš pradžių net buvo laikomas pagrindiniu kandidatu perimti „Raptors“ vairą, tačiau po pokalbio su juo ir kitais kandidatais Toronto klubas pradėjo dvejoti jo galimybėmis, o šis nusprendė nebelaukti jų sprendimo.

Pranešta, jog J. Stackhouse‘as sutiko tapti „Grizzlies“ trenerio asistentu, o tai reiškia, kad sumažėjo ir kandidatų į „Raptors“ trenerio postą, tarp kurių ir Šarūnas Jasikevičius. Šiuo metu komanda turi keturis kandidatus (Š. Jasikevičių, komandos asistentą Nicką Nurse‘ą ir du „Spurs“ asistentus – Ime Udoka bei Etore Messina), tačiau vis dar neatmetama galimybė, jog jie gali į kovą dėl šio posto įtraukti ir kitus kandidatus.

Manoma, jog naująjį trenerį „Raptors“ paskelbs už 7-10 dienų, o vėliausiai jie tai tikisi padaryti iki liepos 1 dienos, kai prasidės NBA laisvųjų agentų medžioklė.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts