Austrijos turnyro nugalėtoju tapo Martinas Kližanas

Kitzbühelio turnyro finale po dviejų setų kovos savo šeštą karjeros titulą iškovojo slovakas Martinas Kližanas (ATP 112), kuris finale nugalėjo Uzbekistano atstovą Denisą Istominą (ATP 95). Už šimtuko ribų esantis tenisininkas po dviejų metų pertraukos vėl gali džiaugtis ATP titulu, kurį iškovojo pelnytai, jis turnyre įveikė ir pirmą pagal skirstymą raketę Dominiką Thiemą.

Galutinis finalo akistatos rezultatas 6-2, 6-2, o visa akistata truko 1 valandą ir 9 minutes.

Savo ketvirtą grunto titulą iškovojęs Martinas finale atrodė žymiai pranašesnis nei jo varžovas. 112-oji raketė išsaugojo visus 4 priešininko bandymus laimėti jo padavimą ir pats keturis kartus "nulaužė" 95-osios raketės padavimą.

Abu setai susiklostė vienodai lengvai slovakui, kuris po laimėto titulo grįš į reitingo šimtuką. Tiesa iki geriausio savo rezultato 24-osios reitingo vietos jam dar reiktų iškovoti apie 1000 reitingo taškų.

Kartu su titulu Martinas Kližanas gaus 89,435 € ir 250 reitingo taškų. Priminsime, kad tenisininkas sėkmingai įveikė šio turnyro kvalifikaciją ir nukeliavo iki finalo.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts