„Juventus“ sudavė „Žalgiriui“ netikėtą smūgį

Triumfuojantis Ž. Skučas

Sekmadienį Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) buvo sužaistas trejos rungtynės.

Dienos puošmena tapo trileris Utenoje, kur vietos krepšininkai 90:87 palaužė iki tol šiame sezone Lietuvos čempionate vos sykį suklupusius čempionus.

Žalgiriečiai pirmavo beveik visas rungtynes, o jų turimas pranašumas svyravo tarp vienženklės ir dviženklės persvarų. Vis dėlto, uteniškiai nenuleido rankų, žaidė kovingai ir iki galo tikėjo savo jėgomis. Po trijų kėlinių „Žalgiris“ dar pirmavo 76:65, tačiau lemiamą ketvirtį šeimininkai laimėjo 25:11. Pergalingą tritaškį likus žaisti 2 sekundes įsmeigė uteniškių lyderis Vaidas Kariniauskas, o atsakomajam išpuoliui „Žalgiris“ jau nebeturėjo laiko.

Kariniauskas ir buvo vienas rezultatyviausių „Juventus“ krepšininkų su 18 taškų, už jį tik 2 daugiau surinko Žygimantas Skučas. Be Mariaus Grigonio ir Thomaso Walkupo žaidusiems žalgiriečiams po 13 taškų surinko Lukas Lekavičius ir Rokas Jokubaitis.

Kitose rungtynėse tarp dviejų prasčiausiai besiginančių lygos ekipų „Šiauliai“ namuose 99:105 nusileido Prienų „Cbet“, o galingai trečiame kėlinyje spurtavusios Pasvalio „Pieno žvaigždės“ nepaliko vilčių Kėdainiuose jauniems „Nevėžio-Optibet“ krepšininkams. Pasvalio ekipa nugalėjo 89:64.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts