Poirier antrą kartą iš eilės triumfavo prieš McGregorą

Sekmadienio ankstyvų rytą įvyko viena laukiamiausių šių metų kovų, kur savo tarpusavio trilogiją užbaigė amerikietis Dustinas Poirier ir airis Conoras McGregoras. Vis tik, pagrindinėje UFC 264 turnyro kovoje pergalę dar kartą šventė Dustinas Poirier.

Kova tarp abiejų kovotojų prasidėjo labai greitai ir aktyviai. Conoras McGregoras varžovą sėkmingai atakavo kojomis, tuo tarpu Dustinas Poirier savuosius smūgius atliko parteryje ir paleido kelias pavojingas atakas kumščiais bei alkūne.

Likus kelioms sekundėms iki pirmojo raundo pabaigos Conoras McGregoras atsitraukdamas nuo varžovo atakos nikstelėjo kairę koją. Tikėtina, kad airio koja lūžo, o teisėjas nutraukdamas kovą paskelbė, kad nugalėtoju antrą kartą iš eilės tapo Dustinas Poirier.

Šių metų pradžioje Conoras McGregoras antrajame raunde taip pat patyrė pralaimėjimą prieš Dustinas Poirier, o prieš tai kovotojai buvo susitikę 2014 metais, kai per mačiau nei 2 minutes techniniu nokautu triumfavo Airijos atstovas.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts